Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Tanssiopisto Vinhassa tanssittiin ystävän kanssa – Alle kouluikäiset tanssivat rakas pehmolelu kainalossa

Tanssiopisto Vinhassa vietettiin ystävänviikkoa helmikuussa ja oppilaat saivat tuoda tunnille mukanaan yhden ystävän tanssimaan. Varsinkin alakouluikäisten oppilaiden keskuudessa viikko on aina yhtä odotettu tapahtuma. Alle kouluikäiset tanssivat oman rakkaan pehmolelun kanssa, Tanssiopisto Vinha tiedottaa.

Ystävänviikolla tuntien ytimessä on yhdessä tekeminen. Tunneilla tanssitaan sekä kaverin kanssa että koko ryhmä yhdessä. Oppilaiden ikätasosta riippumatta varmaa on, että kaikki saavat ja osaavat tanssia.

– Ystävänviikko on oppilaille mahdollisuus päästä konkreettisesti näyttämään kaverille, mitä oma harrastus pitää sisällään, kertoo

opiston vastaava apulaisrehtori Emilia Jyrkkänen.

Alle kouluikäisten tunnilla pehmolelukaverit pääsivät mukaan tanssiin ja samalla auttoivat harjoittelemaan esimerkiksi toisten huomioimisen tärkeää taitoa.

Vihdin kirkonkylällä ystävänviikkoa vietettiin Taidetalo Siirilän tanssisaleissa. Alle kouluikäiset tanssittivat pehmolelujaan ja

Esitysryhmän tunnilla sali täyttyi tanssivista ystävistä. Kavereille esiteltiin, mitä tunneilla on opittu ja kaikki myös tanssivat yhdessä.

7-12-vuotiaiden Esitysryhmässä harjoitellaan tanssiesityksiä eri tapahtumiin sekä tietysti opiston omiin lukuvuosiesityksiin. Vihdin

ryhmä on nähty niin Karkkilan lukuvuosiesityksessä kuin Vihdin kuvataidekoulun pihajuhlatapahtumassa.

Tanssiopisto Vinha on vuonna 2005 perustettu taiteen perusopetusta tanssista antava oppilaitos. Vihdissä opetusta järjestetään Taidetalo Siirilässä Vihdin kirkonkylässä ja Nummelassa, Kuoppanummen koulussa. Opisto tarjoaa tanssin varhaiskasvatusta alle kouluikäisille sekä baletin, hip hopin, jazztanssin ja nykytanssin lajiopetusta nuorille ja aikuisille. Opisto järjestää lisäksi kurssi- ja leiritoimintaa. Kevään ja kesän tapahtumiin Vihdissä kuuluvat Yhdessä tanssien! -esitykset Luksian auditoriossa 22.4. sekä kesäkuussa yhdessä Vihdin kuvataidekoulun kanssa järjestettävä Tanssikuviskesäleiri.