Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Jokikunnan kylä sai uudet verkkosivut – Sivut tehtiin yhteistyössä Luksian opiskelijoiden kanssa

Jokikunnan kylä on juuri saanut uudet verkkosivut. Jokikunnan kylän aiemmat verkkosivut tehtiin aikanaan Viakas ry.n koordinoimassa hankkeessa. Aika ajoi niiden ohi, ja kun niiden ylläpito on päättymässä, oli aika tarttua toimeen, tiedottaa Jokikunnan Kylätoimikunta.

Uusien verkkosivujen tavoitteena on kertoa jokikuntalaisille oman kylän kuulumisia ja kutsua ihmisiä kylän tapahtumiin. Samalla ne kertovat myös ulkopuolisille aktiivisesta ja mielenkiintoisesta kylästä. Aktiivisuudesta kertoo mm. se, että uusia sivuja ylläpidetään usean kylällä toimivan yhdistyksen voimin, ja kylän historialliset erikoisuudet kuten mäkihyppytornit ja Pahantorjuja ovat paremmin esillä. Lisäksi kylän lukuisat yrittäjät saivat mahdollisuuden tulla paremmin esiin.

Jokikunnan kylätoimikunta toteutti sivut yhteistyössä Luksian opiskelijoiden kanssa.

– Luksiasta hankkeessa oli mukana kaksi opiskelijaa, joista toinen vastasi sivujen ulkonäöstä, toinen koodaustyöstä. Jokikuntalaiset tuottivat sisällön ja kuvat, kertoo kylätoimikunnan puheenjohtaja Päivi Viitavuori.

– Tällä yhteistyöllä saatiin aikaiseksi halutunlaiset ja tarvittaessa muunneltavat sivut.

Samalla päivitettiin kylän oma tunnus Pahantorjuja.

– Tikku-ukkomme sai selkeän graafisen asun ja uudet värit, jatkaa Viitavuori.