Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihdissä käynnistetään yhdistysten välistä verkostotoimintaa – Yhdistysten verkostoilta pidetään kunnanvirastolla maaliskuussa

Ykkösakselin Yhdistyslaturi-hanke järjestää seuraavan yhdistysten verkostoillan Vihdissä maaliskuun viimeisellä viikolla.

Kaikki vihtiläiset yhdistykset ovat tervetulleita 28.3. Vihdin kunnanvirastolle, Ykkösakseli tiedottaa.

Yhdistys voi olla kyläyhdistys, urheiluseura, kulttuuriyhdistys, vapaapalokunta tai vaikka vanhempainyhdistys. Ilta alkaa kahvitarjoilulla klo 17.30 ja verkostotyö käynnistetään klo 18.00.

Tilaisuuden tavoitteena on käynnistää yhdistysten verkostotoiminta, päättää tavoitteet ja sopia konkreettisista jatkoaskelista.

Illan aikana keskustellaan millainen verkosto tulisi olemaan, mitä sillä tavoitellaan, mitä verkosto tekee ja miten.

Verkosto suunnitellaan yhdistyksien tarpeiden mukaisesti, joten nyt voi kertoa oman mielipiteen ja muokata verkoston toimintaa. Illassa tutustutaan toisiin yhdistysihmisiin ja muiden yhdistysten toimintaan.

Illan vetää koulutussuunnittelija Jussi Keränen Maaseudun Sivistysliitosta. Keräsellä on pitkä kokemus kouluttajana ja työpajojen vetäjänä.

Lisätietoja antaa hankeneuvoja Päivi Kukkonen, puh. 050 3012181, e-mail paivi.kukkonen (at) ykkosakseli.fi.