Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Nummelan laboratorio muuttaa 13.–15. maaliskuuta – vain kiireelliset asiakkaat palvellaan muuttopäivinä

Ajanvaraus ei ole muuttopäivinä käytössä.

Nummelan laboratorio muuttaa terveysasemalla uusiin tiloihin. Muuttopäivät ovat ensi maanantaista 13. maaliskuuta keskiviikkoon 15. maaliskuuta.

Muuton ajan Nummelan laboratorio palvelee vain kiireellisiä Nummelan terveyskeskuksen asiakkaita vuoronumerolla. Ajanvaraus ei ole muuttopäivinä käytössä.

Uusissa tiloissa laboratorion toiminta alkaa torstaina 16. maaliskuuta. Laboratorion uudet tilat sijaitsevat samassa rakennuksessa kuin ennenkin, mutta sisäänkäynti on A-ovesta Nummenselkä-tien puolelta.

– Muutimme uusiin tiloihin, koska vanhat tilat olivat niin pienet ja sokkeloiset. Uusissa tiloissa meillä on yksi näytteenottohuone enemmän. Lisäksi odotustila on siellä avarampi, kertoo vastuuyksikön päällikkö Anu Elomaa Huslabista.

Lähitulevaisuudessa Nummelan laboratoriossa on mahdollisuus tehdä myös spirometriatutkimuksia, joita ei ole siellä aikaisemmin tehty. Spriometriatutkimus tarkoittaa keuhkojen toimintakoetta, joka mittaa keuhkojen tilavuutta ja keuhkoputkien avoinaisuutta.

Nummelan laboratorio palvelee jatkossa maanantaista torstaihin kello 7–14.30 ja perjantaisin ajanvarauksella kello 7–14. Kiireellinen näytteenotto sekä näytepurkkien palautus ja nouto onnistuvat myös vuoronumerolla.