Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ukrainan värinen taivas -konsertti loppuunmyyty – Nummelassa pidettävän konsertin 250 lippua myytiin viikossa

Ukrainan värinen taivas - hyväntekeväisyyskonsertti 22.3. Nummelan Luksian auditoriossa on loppuunmyyty. Konsertin 250 lippua myytiin viikossa.

Konserttia voi seurata Vihti Live-sivuston välityksellä. Luksian media-alan opiskelijat tuottavat konsertista videostreamin osoitteeseen: www.vihti.fi/live.

Hyväntekeväisyyskonsertin monipuolisesta ohjelmasta vastaavat ”kuningaskauppias” Antti Raiski, vihtiläiset muusikot Elina ja Esa Alavillamo, Rasha Said sekä karkkilalainen musiikintekijä Anna Tallgren, joka on säveltänyt ja sanoittanut tapahtuman nimikappaleen Ukrainan värinen taivas.

Ukrainalaista väriä tapahtumaan tuovat Lohjalta Virkkalaula-ryhmä, joka ihastutti vihtiläisiä musiikin ystäviä esityksellään 8.5 Vihdin seurakuntatalon lauluillassa. Myös neljä Ojakkalan koulussa opiskelevaa ukrainalaislasta on luvannut tuoda tervehdyksensä osaksi tapahtuman ohjelmaa.

Väliajalla jututettavina ovat Vihdin kunnan maahanmuuttokoordinaattori Henri Hallanoro, sekä Ukrainaan avustuskuljetuksia tekevät vihtiläiset Jari Annaniemi ja Lauri Hietala.

Konsertin tuotosta osa menee tavarantoimitusmatkojen kustannuksiin ja osa sotaa paossa olevien ukrainalaisten tukemiseen.