Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

15.5.2023 se tapahtuu: silloin Lotto ei ole enää entisensä – "Tunnistautunut asiakas saa voittonsa talteen"

Loton, Eurojackpotin ja muiden Veikkauksen kuponkipelien pelaaminen edellyttää tunnistautumista toukokuusta alkaen. Kyseessä on tarkalleen 15.5. voimaan astuva tunnistautumisedellytys, joka perustuu arpajaislakiin.

Veikkaus kertoo tiedotteessaan, että tunnistautumisen avulla ehkäistään pelihaittoja, vahvistetaan ikärajavalvontaa sekä rakennetaan turvallisempaa peliympäristöä. Tunnistautuminen takaa asiakkaalle myös sen, että voitot kotiutuvat talteen.

– Tunnistautunut asiakas saa kuponkipelien voittonsa talteen, vaikka tosite unohtuisi tarkistaa tai se katoaisi, kertoo Veikkauksen arvontapelien johtaja Ville Venojärvi tiedotteessa.

Kuponkipeleissä rekisteröitynyt Veikkauksen Etuasiakas tunnistautuu Veikkaus-kortilla, ajo-, henkilö-, Kela-kortilla tai Veikkauksen sovelluksesta löytyvällä mobiilikortilla.

Muutoksen myötä onnistuu myös kaikkien Veikkauksen pelien pelaamisen estäminen. Poikkeuksena tähän ovat raaputusarvat, jotka siirtyvät tunnistautumisen ja estojen piiriin viimeistään tammikuussa 2024.