Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Narsissijahti järjestetään Nummelassa kolmatta kertaa – 83 kappaletta narsisseja piilotetaan Nummelan keskustaan

Narsissijahti järjestetään Nummelassa kolmatta kertaa. 83 kappaletta keltaisia narsisseja piilotetaan 30.3. kello 16 eteenpäin Nummelan keskustan kaduille ihmisten löydettäväksi.

– Tapahtuman tavoitteena on herättää hyvää mieltä ja saada ihmiset liikkumaan, kertoo tapahtuman organisoinut Kukkahuone Finerin yrittäjä Saini Finér.

Jokaiseen narsissiin on kiinnitetty lahjakortti, jolla voi lunastaa kortissa kerrotun palkinnon nummelalaisesta yrityksestä.

Narsisseja ripotellaan pitkin Nummelaa ja toiveena on, että niitä kerättäisiin vain yksi, jotta useammalle löytäjälle riittää lahjakortteja.

Kun narsissijahti on käynnissä niin Nummelan palvelukarttoja on jaossa paikallisissa liikkeissä sekä Vihdin kunnan matkailupisteillä, jotka sijaitsevat Nummelan Prismassa ja K-Citymarketissa.

Mukana ovat seuraavat yritykset: Combined Combat Sport Club, Ekokampaamo Vihreä Sydän, Silke, parturi-kampaamo Salon Peppiina, Joutsela Villa & Kitchen, Kahvila ja Pitopalvelu Muffinssi ky, Neste Vihti Myllylampi, Kangaspaikka, Hiiden Kirppis Oy, Vihti Bowling, FitClub Nummela, Putiikki Bra, Diivi Group, Kodin Tyyli & Stemma, Kosketuksen voima, Cafe Neilikka, Hierontapalvelu PoWer, Sari's place, Parturi-kampaamo Marja Kivelä, Hiusateljé Monica Heiskari, Secondo, Hampton Lifestyle, Optikko Nyman Synsam, Salon Chaton, Käsinetori, Silkkitie, Nummelan Keskuskenkä, Epic-autokoulu, Kehys- ja taideliike Artway, Kiipeilyverstas, Nummelan Autogrilli, Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy, Ned Kelly´s, Linjurikioski, Kauneushoitola Unelma, Oh My Deli Oy, Studio Vihtkari, Kauneusstudio Bellessa, Nummelan painopalvelu ja Kukkahuone Finer.