Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Taekwondo Vihdille Lohjan kisoista 8 kultaa ja 2 pronssia – Seura pokkasi myös parhaan seuran pokaalin

Taekwondo Vihti oli vahva toissa viikonloppua Lohjalla pidetyissä lajin kansallisissa liikesarjakilpailuissa. Vihdin kymmenen kisaajaa keräsivät tapahtuman eri sarjoista mukaansa yhteensä 8 kultaa ja 2 pronssia - ja sillä kokonaiskilpailun roiman pistepotin, tiedottaa Taekwondo Vihti.

Yhteensä Lohja Openissa oli eri sarjoissa yli kaksisataa ilmoittautumista kymmenistä seuroista. Parhaan seuran pokaalin tästä 10. Lohja Openista vei kuitenkin kotisalilleen Taekwondo Vihti muutamankin sitä suuremman seuran nenän edestä.

Taekwondo Vihti on vahva liikesarjaseura. Nuorimmat menestyneet kilpailijat ovat vain hieman yli kymmenvuotiaita ja kilpailijoita riittää lähes joka ikäsarjaan siitä ylöspäin. Lohja Openissa oli mukana myös ensimmäistä kertaa kilpailleita Taekwondo Vihdin edustajia, jotka heti saavuttivat mitalin.

Taekwondon liikesarjoissa eli poomsessa kilpaillaan yksilö-, pari- ja joukkuesarjoissa. Tarkoituksena on esittää lajin potkujen, lyöntien ja torjuntojen liikesarja mahdollisimman puhtaasti ja voimakkaasti. Tuomaristo arvostelee poomsen teknistä puhtautta ja kilpailijan esiintymistä.