Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin nuorisovaltuusto järjestää taidekilpailun – Kisa huipentuu Nummela-päivään toukokuussa

Vihdin nuorisovaltuuston järjestämään taidekilpailuun haetaan vuosina 2005 – 2010 syntyneitä nuoria taiteilijoita. Kilpailu huipentuu toukokuun lopussa järjestettävään Nummela-päivään, jossa voittajateosten ohella myös muut teokset ovat esillä taidenäyttelyssä. Kilpailuteoksen aiheena on Vihti, Vihdin nuorisovaltuusto tiedottaa.

Kaikki kilpailuun osallistuneet teokset ovat esillä Nummela-päivässä lauantaina 27.5. Kilpailuun ilmoitettuja teoksia arvioidaan aiheenmukaisuuden, luovuuden, taiteellisuuden, huolellisuuden ja vaikuttavuuden osa-alueilla. Teoksille voidaan myös antaa lisäpisteitä sekä pisteenvähennyksiä. Kilpailussa voittajateoksiksi valitaan kolme parhaiten pärjännyttä teosta.

Kilpailun voittajien kesken jaetaan kolme 50 euron suuruista lahjakorttia ArtWayhin. Voittajat esittelevät omat työnsä voittajateosten julkistamistilaisuudessa Nummela-päivässä.

Kilpailun viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 28.4. Tähän mennessä teoksen tekijän on tullut toimittaa tietolomake ja teos mukaan kilpailuun.

Tarkemmat ohjeet kilpailuun löytyvät vihti.fi -sivulta. Lisäkysymyksiä voi lähettää: nuorisovaltuusto.vihti@gmail.com tai Instagramin kautta tilille: @vihdinnuva.