Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Quickstepin lapsitanssijoille menestystä – Mitaleja sekä soolo -sarjassa että paritanssissa

Tanssiurheiluseura Vihdin Quickstepin lapsitanssijat kilpailevat säännöllisesti ja niittävät myös menestystä omissa sarjoissaan.

Helmikuussa kilpailtiin HaveStep Haminan järjestämissä valtakunnallisissa kisoissa. Lapsi 1-2 E Soolo -sarjassa Vihdin Quickstepiä edusti Adele Leisten sijoittuen upeasti hopealle. Leisten voitti kuudesta kilpailtavasta tanssista quickstepin ja jiven, tiedottaa Vihdin Quickstep.

Hopeaa nappasivat myös Väinö KetolaCelina Suomi Lapsi 2 E -sarjassa. Viiden parin finaalissa heidät arvosteltiin jivessä ykköseksi ja muissa tansseissa kakkoseksi.

Mitalisade jatkui Juniori 1 E -sarjassa. Arttu PaavilainenNelli Hiukka tanssivat hienosti hopealle ja Erik PuikkoElla Kanervo pronssille. Quickstepin parit kamppailivat mitalisijoista keskenään, sillä parien välillä oli vain yksi sijalukupiste.

Maaliskuussa sama porukka kilpaili Vantaan Vakitan järjestämissä seurakilpailuissa.

Adele Leisten saavutti jälleen hopeaa Lapsi 2 E Soolo -sarjassa. Leisten tanssi upeasti ja kultainen mitali jäi vain puolen sijalukupisteen päähän.

Lapsi 2 E -sarjassa Väinö Ketola-Celina Suomi tanssivat itsensä ensin semifinaalista finaaliin ja sijoittuivat tällä kertaa neljänneksi. Juniori 1 E -sarjassa Arttu Paavilainen-Nelli Hiukka nappasivat jälleen hopeaa ja Erik Puikko-Ella Kanervo pronssia.

Vantaalla kilpailtiin myös MuksuMix4 -sarjassa. Tämä sarja on tarkoitettu lapsitanssijoille, jotka ovat tanssiuransa alkutaipaleella ja harjoittelevat kilpailuissa toimimista. Quickstepiä tässä sarjassa edustivat mallikkaasti seuran kaksi uutta lapsiparia.

Oliver KaislaIrene Vuori ja Nicholas SuomiEmilia Valkonen tanssivat upeasti kaksi vakiotanssia ja kaksi lattaritanssia.