Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Punaiselle Ristille tarpeita vastaava tila Vihdin VPK:lta – Toiminta käynnistyy uudelleen tauon jälkeen

Vihdin Punaisen Ristin osastolle on järjestynyt tarpeita vastaava kokous- ja koulutustila Vihdin VPK:lta, vapaapalokunnan koulutustilasta osoitteesta Kyläaukio 6. Tila mahdollistaa osaston toiminnan käynnistämisen uudelleen muutaman vuoden tauon jälkeen. Ensimmäisenä aloittaa ensiapuryhmä, jota seuraavat Auttajaklubi - Helpers' Club ja ystävätoiminnan ryhmä, Vihdin Punainen Risti tiedottaa.

Vihdin Punainen Risti pitää Vihdin VPK:n koulutustilassa avointen ovien tapaamisen tiistaina 11.4. kello 18 alkaen.

Osasto kutsuu kaikki tervetulleeksi tutustumaan aktiivijäseniin ja tulevaan toimintaan. Samalla on hyvä hetki ilmoittautua mukaan toimintaryhmiin sekä ehdolle samana iltana valittavaan osaston hallitukseen.

Avointen ovien tilaisuuden jatkoksi Vihdin Punaisen Ristin osasto kutsuu tiistaina 11.4. kello 19.30 koolle ylimääräisen kokouksen. Kokoukseen kutsutaan kaikkia osaston jäseniä ja aktiivisia vapaaehtoisia. Ylimääräisen kokouksen aihe on osaston hallituksen valitseminen. Valitaan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja 4–10 muuta hallituksen jäsentä.

Ehdolle osaston hallitukseen voi asettua Punaisen Ristin jäsen, joka haluaa olla mukana suunnittelemassa ja kehittämässä Vihdin osaston toimintaa. Jäseneksi voi liittyä myös hallitukseen valinnan jälkeen.

Hallitukseen voi ilmoittautua ehdolle ennakkoon lähettämällä tiedon osaston käynnistämistä koordinoivalle Heidi Hellmanille: heidi.hellman@redcross.fi.