Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nummela- päivän kruunaa persoonallinen Maustetytöt – "Maustetytöt varmasti laittaa jalat vipattamaan ja nostaa tunnelman korkealle"

Maustetytöt kruunaa Nummela-päivän 27.5. esiintymällä Nummelan torin ilmaiskonsertissa päivän päätteeksi.

– Hienoa saada tämä upea duo esiintymään Nummela- päivään. Maustetytöt varmasti laittaa jalat vipattamaan ja nostaa tunnelman korkealle, toteaa Nummela- päivän projektinjohtaja Jarmo Töyräs Nummelan Killasta.

Maustetytöt on suomalainen hieman omintakeinen yhtye, jonka muodostavat Karjalaisen siskokset Anna (kitara) ja Kaisa (koskettimet).

Sisarukset ovat kotoisin Vaalasta ja asuvat nykyään Helsingissä. Kertomansa mukaan he kuuntelevat perinteistä suomalaista iskelmää, ja heidän esikuvansa on Leevi and the Leavings.

Hienoa saada tämä upea duo esiintymään Nummela- päivään.

Projektinjohtaja Jarmo Töyräs

Maustetyttöjen esikoissingle ”Tein kai lottorivini väärin” ilmestyi helmikuussa 2019 ja esikoisalbumi ”Kaikki tiet vievät Peltolaan” saman vuoden lokakuussa. Molemmat edellä mainitut levyt myivät kultalevyn arvoisesti.

Yhtye julkaisi kolmannen levynsä ”Maailman onnellisin kansa” maaliskuussa 2023. Levy on saanut hyvän vastaanoton ja hyvät arvostelut monilta asiantuntijoilta.

Duo oli jo vuoden 2021 Emma-gaalassa ehdolla peräti viiden Emman saajaksi: Vuoden yhtyeen, Vuoden rockin ja Vuoden albumin palkintokategorioissa sekä Kriitikoiden valinnassa ja yleisöäänestyksessä.

Lopulta yhtye palkittiin vuoden yhtye Emmalla ja vuoden Rock Emmalla levystään ”Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä”.

Näillä meriiteillään ja hyvällä levymyynnillään Maustetytöt ovat ansainneet asemansa yhtenä Suomen suosituimmista yhtyeistä.

Nummela- päivän alustava ohjelma on julkaistu tapahtuman omilla Facebook-sivuilla sekä Instagramissa. Myös Visit Vihti -sivustolta löytyy tietoa päivän tapahtumista.

– Ohjelma täydentyy ja tarkentuu vielä, mutta luvassa on tapahtumarikas päivä, jossa lukuisat paikalliset yritykset ovat mukana. Ja vielä ehtii lisääkin yrityksiä ilmoittautumaan mukaan, Töyräs vinkkaa.

Nummela-päivän järjestelyistä vastaavat Nummelan Kilta, Vihdin Nuorkauppakamari sekä vihtiläiset yrittäjät ja kivijalkakaupat yhteistyössä Vihdin kunnan kanssa. Nummela-päivän tapahtuma-alueina toimivat kello 10-14 Nummelan K-Citymarketin sekä Linjaportin ympäristö ja iltapäivällä klo 14 alkaen Veikko Hellen tori ja sen lähiympäristö.

Kesän kokonaisuuteen liittyy myös Vihdin kunnan ensimmäinen kesäkatukokeilu. Pilkkukujan katualue Nummelan keskustassa liikenneympyrästä K-Supermarketin pysäköintialueen kulmaukseen asti suljetaan autoliikenteeltä 27.5.-11.6. väliseksi ajaksi.