Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyväntekeväisyysgolf 16. kerran Vihdin Rintamaveteraanien hyväksi – Rahaa kerätty jo 215 000 euroa

Hyväntekeväisyysgolf Vihdin Rintamaveteraanien hyväksi järjestetään 16. kerran Vihti Golfissa Ojakkalassa 9.6 perjantaina klo 9.00 alkaen. Kilpailumuoto on 3 hengen joukkuescramble, kuten aikaisempinakin vuosina.

Rahaa on kerätty tähän mennessä noin 215 000 euroa.

– Osallistumismaksu on 375 euroa joukkueelta. Kilpailumaksut maksetaan lyhentämättöminä suoraan Vihdin Rintamaveteraanit ry:lle. Vihti Golf on mukana jälleen ja antaa kentän päiväksi tapahtuman käyttöön veloituksetta, kertoo tapahtuman ideoinut Timo Hirvelä.

– Tapahtumaan on ilmoittautunut jo yli 30 joukkuetta, mutta jos kiinnostaa olla mukana hienossa tapahtumassa, hyvän asian puolesta, niin mukaan kyllä mahtuu, Hirvelä kannustaa.

Ilmoittautuneiden joukossa on useita yrityksiä tai yhteisöjä, jotka ovat olleet mukana joka kerta. Tapahtumaan on osallistunut vuosittain keskimäärin 30–50 joukkuetta. Mukana on paljon yrityksiä ja osalle yrityksistä tapahtumasta on muodostunut perinne.

Mukana on jälleen julkisuudesta tuttuja pelaajia, kuten Esa Tikkanen, Jari Isometsä, Jukka Laaksonen, Raipe Helminen, Anna-Liisa Tilus sekä Tolvasen perheen kiekkoilijoita. Tilaisuudessa on mukana myös reserviläiskuoro sekä tietenkin vihtiläisiä rintamaveteraaneja.

Elossa olevia rintamaveteraaneja, puolisoita ja leskiä on Vihdissä tällä hetkellä hieman yli 30 henkilöä. Rintamaveteraanien keski-ikä on 96 vuotta. Leskien keski-ikä on yli 90 vuotta.

– Hyväntekeväisyysgolfista saadulla tuotolla on ollut yhdistyksen toiminnan kannalta ratkaiseva merkitys. Tuotolla olemme pystyneet tukemaan esimerkiksi veteraanien lääkekuluja, sairaalahoidon maksuja, jalkahoitoja ja silmälasikuluja, Vihdin Rintamaveteraanien yhdistyksen puheenjohtaja Juhani Ranta kertoo.

Vihti Golfin järjestämä hyväntekeväisyysgolf sai alkunsa vuonna 2007 Timo Hirvelän aloitteesta. Vihdin rintamaveteraanien yhdistys valikoitui yksimielisesti hyväntekeväisyyskohteeksi. Vihti Golf on tarjonnut joka vuosi tapahtumalle pelikentän veloituksetta käyttöön.