Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nummelan Kokoomuksen johtoon Jaripekka Turtiainen – Yhdistys valitsi hallituksen toimintavuodelle 2023

Nummelan Kokoomuksen hallituksen puheenjohtajaksi on valittu toimintavuodelle 2023 Jaripekka Turtiainen. Varapuheenjohtajana toimii Sami Somero, sihteerinä Heleena Liukkonen, taloudenhoitajana Joonas Kairajärvi ja tiedottajana Jaana Laine.

Yhdistyksen hallitukseen kuuluvat toimintavuonna 2023 lisäksi Teea Hurme-Rintala, Pirjo Leväniemi ja Arja Uusitalo.

Hallituksen jäsenten lisäksi hallituksen kokouksissa puhe- ja läsnäolo-oikeutettuna ovat kunnanvaltuutetut Tiina Noro, Tuija Sundberg ja Jarmo Karjala.

Nummelan Kokoomus rakentaa Vihtiä menestymään kehittyvässä yhteiskunnassa integroimalla Vihtiä pääkaupunkiseudun suuntaan ja Uuteenmaahan. Pääkaupunkiseutu on talouden ja innovatiivisuuden moottori, kansainvälinen ja kasvava. Vihti tarjoaa viihtyisiä asuinpaikkoja pääkaupunkiseudun asukkaille, Nummelan Kokoomus tiedottaa.

Yhdistyksen näkemyksen mukaan talouden ja ympäristön voimavarat ohjaavat reunaehtoina päätöksenteko, kun maata rakennetaan tuleville sukupolville. Nummelan Kokoomus tukee Vihdin ja Suomen menestystä uudistamalla yhteiskuntaa faktoihin pohjautuen.

Vihtiläinen on aktiivinen, haluaa kehittää itseään, ottaa vastuun itsestään ja läheisistään ja olla vastuullinen kansalainen. Sivistyneessä yhteiskunnassa heikoimpia autetaan. Vaikeuksiin joutunutta autetaan nousemaan jaloilleen, yhdistyksestä kerrotaan.

Vihtiläiset kokoomusyhdistykset ovat tavattavissa Nummela-päivillä lauantaina 27.5.