Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nummela-päivässä ohjelmaa moneen makuun – 60 eri tahoa on ollut rakentamassa päivää

Odotettua Nummela-päivää vietetään lauantaina 27.5. Nummelan keskusta-alueella tapahtuu koko päivän ajan monenlaista ja tapahtumia on tarjolla moneen eri makuun koko perheelle.

Nummelan kesäkatualueelle valmistuneet, iloisen väriset myyntikojut odottavat valmiina Nummelan Luksian kampuksella.

Rakennusalan ensimmäisen vuosikurssin 18 opiskelijaa ovat valmistaneet yhteensä viisi kappaletta pop up -myyntikojuja Vihdin kunnan tilauksesta.

– Kaikki kojut on varattu Nummela-päivään, mutta kesäkatuviikolle 27.-11.6. kojuja on vielä vapaana, kertoo myyntipaikoista vastaava Joonas Kairajärvi.

Nummela-päivään on tulossa noin 30 myyjää.

Joonas Kairajärvi

Kairajärvi kertoo, että Nummela-päivään on tulossa noin 30 myyjää. Myyntialue alkaa Nummelan keskustan liikenneympyrästä ja jatkuu Veikko Hellen torille. Luksian opiskelijoiden tekemät myyntikojut siirtyvät paikoilleen Nummelan keskustaan perjantaina 26.5.

– Kaikkiaan 60 eri tahoa on ollut rakentamassa Nummela-päivää. Mukana on kunnan lisäksi niin yrityksiä kuin yhdistyksiäkin. Kyseessä on koko perheelle suunnattu ilmainen tapahtuma, Kairajärvi jatkaa.

Nummela-päivän järjestelyistä vastaavat Nummelan Kilta, Vihdin Nuorkauppakamari sekä vihtiläiset yrittäjät ja kivijalkakaupat yhteistyössä Vihdin kunnan kanssa. Nummela-päivän tapahtuma-alueina toimivat kello 10-14 Nummelan K-Citymarketin sekä Linjaportin ympäristö ja iltapäivästä klo 14 alkaen Veikko Hellen tori ja sen lähiympäristö.

Citymarketin Nummela-päivän tapahtumaa vietetään "Lasten lauantai" -teemalla. Lasten tapahtuman juontavat nummelalaiset veljekset Sami ja Jere Töyräs. Tuusantien parkkipaikalla Vihdin Autotalo esittelee sähköautoja. Paikalla on Juha Salo ralliautoineen sekä Nummelan Värisilmän tuote-esittelyjä.

Tuusan Tuvan kahvila ja AG-Grilli Nummela palvelevat aamusta alkaen. Lisäksi Vihdin maanpuolustusnaiset paistavat muurinpohjalettuja Tuusan Tuvan pihalla. Kello 12.00 ja 13.30 Hamptonin pihalla on muotinäytökset. Juontajana on Suomen supernannyna tunnetuksi tullut nummelalainen Pia Penttala.

Kello 14-19 välisenä aikana tapahtumapaikkana on Nummelan Torin ympäristö. Nummelan kesäkatu avautuu ja ravintola Ned Kelly's järjestää mökkiolympialaiset. Kahvilat ja ravintolat palvelevat koko tapahtuman ajan. Torin esiintymislavalla on ohjelmaa klo 14 alkaen aina Maustetyttöjen keikkaan asti. Tilaisuuden juontaa Paula Mäkelä.

Nummelan torin lavalla kuullaan myös Sound Of Vihti - Biisileirillä valmistuneet seitsemän kappaletta. Yksi yhteistyökappaleista kuullaan livenä, kun artisti Jena esittää kappaleen "Elossa".