Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nummelan kesäkadulla Open Mic -tapahtuma – Mahdollisuus esiintymiseen matalalla kynnyksellä

Vihdin kunnan kesäkatukokeilussa Pilkkukujan katualue Nummelassa liikenneympyrästä K-Supermarketin pysäköintialueen kulmaukseen asti suljetaan autoliikenteeltä 27.5.-11.6. Kesäkadun Open Mic - tapahtuma pidetään Keskiviikkona 31.5. Pilkkukujalla Studio Vihtkarin ja Cafe Il Punton edustalla.

– Kyseessä on matalan kynnyksen esiintymistapahtuma, jonne etsimme luovasta ilmaisusta kiinnostuneita taiteilijanalkuja sekä muita artisteja ja taitureita. Open Mic -tapahtumat ovat oiva tapa kartuttaa esiintymiskokemusta turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Esitys voi olla esimerkiksi akustista tai kokeellista musiikkia, stand up -esiintyminen, runonlausuntaa tai performanssi. Lava on sähkötön.

– Esitysten pituus määräytyy osallistujamäärän sekä esiintyjien toiveita huomioiden. Etukäteen ilmoittautuneet menevät etusijalle aikataulua laadittaessa, kertoo harjoittelijana Vihdin kunnan kulttuuripalveluissa työskentelevä tuottaja Rasha Said.

Vihdin biisileirillä tuottajana toiminut Rasha Said kertoo, että biisileirin idea oli isolta osalta vihtiläisten musiikintekijöiden verkostoituminen.

– Tässä on onnistuttu jo pelkästään tarkastelemalla ilmoittautumisia Open Mic -tapahtumaan. Todella moni leiriläinen on muodostanut tiimejä leirillä tapaamiensa ihmisten kanssa. Toinen mikä minua riemastuttaa on se miten erityisesti rohkeat nuoret ovat innostuneet asian äärelle.

– Tämä on ensimmäinen keikkamahdollisuus koulun juhlien ulkopuolella. Kyllä pitää tarttua hetkeen ehdottomasti. Ei Nummelassa ole ollut tällaista mahdollisuutta aikaisemmin, kertoi Simo Kalliomäki, kun kehuin hänen innokasta asennettaan, Said jatkaa.

Lisätiedot, kysymykset ja ilmoittautumiset: soundofvihti@gmail.com.