Patrik Laineen ruoska viuhuu taas vanhaan malliin! – Katso 2 upeaa maalia

Sport Content

Winnipeg Jetsin Patrik Laine heilutti verkkoa kahdesti jääkiekon NHL-liigassa keskiviikkona. Se ei kuitenkaan riittänyt Winnipegille, joka taipui Calgary Flamesin hallissa 3–6.

Laine teki edellisessä ottelussaan hattutempun. Suomalaistähdellä on nyt kasassa 13 osumaa. NHL:n maalipörssiä johtava Bostonin David Pastrnak on sytyttänyt lampun 17 kertaa.

Winnipeg sai otteluun unelma-alun, kun Brandon Tanev osui vain 15 sekunnin pelin jälkeen. Calgary iski kuitenkin viisi maalia ennen ensimmäistä taukoa ja ehti siinä matkalla ajaa Jets-vahti Connor Hellebuyckin vaihtoaitioon.

Calgaryn salamasodan käynnisti hyökkääjä Dillon Dube. Tämän vuoden tammikuussa Kanadan nuorten MM-kultaan kipparoineelle Dubelle maali oli NHL-uran ensimmäinen.

Laine kavensi 5–2:een toisen erän lopussa. Osuma ei virallisesti ollut ylivoimamaali, sillä Calgaryn jäähy oli päättynyt pari sekuntia aikaisemmin.

Laine maalasi uudestaan päätöserässä. Kumpikin suomalaisosuma oli täysin perinteinen: lämäri suoraan syötöstä ja suoraan verkkoon.

Calgary nousi Winnipegin ohi Läntisen konferenssin kolmannelle sijalle.