Räikkösen tuleva auto saa lisää hehkutusta – "Olen tästä tavallaan yllättynyt"

Sport Content

Kaikki ennusmerkit viittaavat juuri nyt vahvasti siihen, että Kimi Räikkönen saa ensi kaudella kelpo auton käskytettäväkseen Sauberilla. Sauberin tämän kauden kehitystä on kehuttu suunnalta jos toiseltakin ja nyt samaan kuorooon liittyy Toro Rossolta Red Bullille siirtyvä Pierre Gasly. Vahvaa loppukautta vetävä Sauber on ohittanut Toro Rosson valmistajien pisteissä.

– Olen tavallaan yllättynyt, että heillä (Sauber) ei ole enemmän pisteitä, koska he ovat yltäneet varsin tasaisesti Q3:een. Uskoin, että yhteistyö Ferrarin kanssa on auttanut heitä paljon auton kehitystyössä. Sauberin suorituskyky on ollut paljon parempi, kuin alkukaudella, Gasly tähdentää Racefans-sivustolla.

Räikkösen tilalle Ferrarille tuleva Sauberin Charles Leclerc totesi jo aiemmin, että hän odottaa nykyiseltä tallillaan vahvaa kautta 2019. Gaslyn kommenteista voi vetää vastaavan johtopäätöksen.

– Sauber on nyt todella kilpailukykyinen ja ei ole todellakaan helppoa saavuttaa heitä MM-pisteistä, Gasly viittaa kauden päättävään Abu Dhabin kisaan.

Tämäkään tilanne ei ole kuitenkaan tullut yllätyksenä Gaslylle.

– Osasimme odottaa, että tämä tapahtuu jossain vaiheessa kautta. Sauberin osoittama vauhti jo kauden keskivaiheen kieppeillä osoitti sen.