Railakasta peliä maakuntasarjassa – ViPan naiset jatkoivat voittoputkeaan

Nopea kärki Janika Kiuru tähyää kentällemenolyönnille aukkoa Tahkon kentästä. Kai Kahilainen

toimitus

ViPan naiset jatkoivat railakkaita pelejään maakuntasarjassa. Kolmen kierroksen jälkeen ei joukkueelle ole tullut yhtään pistemenetystä ja keskiviikkoiltana kaatui kotijoukkueen käsittelyssä Hyvinkään Tahko numeroin 2-0 (8-1, 6-2).

ViPan hyvästä ulkopelaamisesta kertoo hyvin vastustajille annettujen juoksujen todella pieni kokonaismäärä tähän asti pelatuissa otteluissa - 8.

Illan vastustaja Hyvinkään Tahko pelasi ajoittain hyvää peliä ja heillä oli tähän asti kohdatuista joukkueista nopeimmat etenijät ja lyöntipuolellekin löytyy voimaa ja superpesiskokemusta.

ViPan ulkopelistä ei kuitenkaan löytynyt tällä kertaa heikkoa kohtaa ja vastustaja ei montaa kolmostilannetta saanut illan aikana aikaiseksi, sillä etukentällä lukkari Riia Virto ja 1-vahti Emilia Helminen estivät tilanteiden muodostamisen lyhyistä yhdessä sieppareina pelanneiden Salla Hannulan ja Janika Kiurun avustamana.

Linjassa puolestaan kolmikko 2-vahti Riikka Kahilainen, 2-polttaja Saara Simolin ja 3-polttaja Mari Sallinen tukkivat keskikentän, eikä koville lyönneille löytynyt sieltäkään tilaa. Koppareilla oli myös hyvä iltapuhde ja hyvä lyöjien lukeminen sekä syvyyssuunnassa rohkea sijoittuminen lyöjien mukaan sai takakenttäpelaamisen näyttämään helpolta.

Sisäpelissä illan ehdoton lyöjäkuningatar oli Mari Sallinen kahdeksalla lyödyllä juoksulla. Etenijöinä kunnostautuivat kolme juoksua tuonut Hanni Haapsaari hyvillä kentällemenoillaan, hienoa vaihtolyöntivalikoimaa väläytellyt Riia Virto kolmella tuodulla juoksulla ja huippunopeaa etenemistä esittänyt Janika Kiuru kahdella tuodulla juoksulla.

Sisäpelissä ViPalla oli myös huonoa tuuria, sillä usea hieno läpilyönti osui joko kolmospuolella olevaan kiveen tai kakkospuolen katsomo- tai vallirakenteisiin pysäyttäen normaalisti niistä syntyvät kunnarit.

Pelissä palkittiin II-palkinnolla kopparina uurastanut Lotta Lehtiranta ja I-palkinnolla illan todellinen lyöjätykki Mari Sallinen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Ravinnetasetutkimus alkaa – tavoitteena arvioida Hiidenveden sisäistä ja ulkoista kuormitusta
 2. Kasvihuonepäästöt ovat laskusuunnassa: Vihdin kasvihuonekaasujen kokonaispäästöt ovat vähentyneet vuodesta 2005 alkaen 11 prosenttia
 3. Juuri nyt: Vihtiläinen mansikanviljelijä Vesa Manninen: ”Kun itse poimii, tietää just, minkä marjan on ottanut”
 4. Repimistä hiuksista ja korvasta sekä tönimistä: Pahoinpitely vihtiläisravintolassa – kahdelle naiselle sakkoja
 5. "Kaikki leiriläiset tekivät hyviä tekoja" – Vihdin 4H-yhdistys ja kunta järjestivät yhdessä lapsille päiväleirin
 6. Olitko Tallinnan-laivalla? Risteilylaivoilla on ollut useita koronan kantajia, varoittaa THL
 7. Bussikuski raivosi ja heitti matkustajia väkivalloin ulos bussista Helsingissä – Vaati isoja korvauksia työsuhteen purusta, mutta joutui itse maksamaan
 8. Tukes selvittää Helsingin kaupunginteatterin räjähdystä – Alalla pelätään, että vastaavia onnettomuuksia voi sattua muuallakin
 9. HSL-sovelluksessa voi maksaa lippuja nyt myös Pivolla
 10. Älä päästä koiraa sinileväiseen veteen – Näin tunnistat hengenvaarallisen myrkytyksen
 11. USU: Ruumiinavauksia vähemmän kuin koskaan – Lääkäri: "Tämä on huolestuttava suunta"
 12. Hyvinvointi: Miia Hoisko, 37, omistaa 4 erilaista fillaria – "Yhdellä pyörällä ei pärjää, jos haluaa kehittyä useissa pyöräilylajeissa"
 13. Hyvinvointi: Vea Vainio ja Nella Kaartinen tanssivat metsässä, koska se tekee hyvää keholle ja mielelle – "Puhdistava, rauhoittava kokemus, jossa voi antautua hetkeen"
 14. Tiede: Sotahistoriaan erikoistunut arkeologi Jan Fast, 58, yrittää antaa nimen tuntemattomille sotilaille – "Hienointa olisi ollut vaikka nimi linkkuveitsessä, mutta missään ei ollut mitään viitettä"
 15. Tiede: Tapa, jonka mukaan isä saattaa tyttärensä alttarille, voi tuntua romanttiselta, mutta alkuperäinen ajatus ei sitä ole – "Ei ole perinteitä, joita olisi pakko noudattaa"

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Olitko Tallinnan-laivalla? Risteilylaivoilla on ollut useita koronan kantajia, varoittaa THL
 2. Kuivausrumpu syttyi palamaan Nummelassa – kotona olleet asukkaat hoitivat alkusammutuksen
 3. Juuri nyt: Vihtiläinen mansikanviljelijä Vesa Manninen: ”Kun itse poimii, tietää just, minkä marjan on ottanut”
 4. USU: Ruumiinavauksia vähemmän kuin koskaan – Lääkäri: "Tämä on huolestuttava suunta"
 5. Ravinnetasetutkimus alkaa – tavoitteena arvioida Hiidenveden sisäistä ja ulkoista kuormitusta
 6. Nuuksiossa retkeileviä kannustetaan käräyttämään laittomat tulipaikat
 7. Repimistä hiuksista ja korvasta sekä tönimistä: Pahoinpitely vihtiläisravintolassa – kahdelle naiselle sakkoja
 8. Markkinaoikeus kumosi hankintapäätöksen Länsi-Uudenmaan Kulkukeskuksen operaattorista
 9. Kasvihuonepäästöt ovat laskusuunnassa: Vihdin kasvihuonekaasujen kokonaispäästöt ovat vähentyneet vuodesta 2005 alkaen 11 prosenttia
 10. Juttua päivitetty: Vantaan poliisioperaatio ohi, kohdehenkilö otettu kiinni – Liittyi "hengen ja terveyden suojaamiseen"
 11. Älä päästä koiraa sinileväiseen veteen – Näin tunnistat hengenvaarallisen myrkytyksen
 12. Nummelan Kiipeilyverstas Kantti on avattu: "Onnistumisen kokemukset innoittavat jatkamaan"
 13. Legendaarisen kahvila-ravintolan uusi yrittäjä on vihtiläinen Taina Peltola – Hiidenpirtti avautui sopivasti kesäksi
 14. Auto kiepsahti Turun moottoritiellä kaiteiden väliin
 15. Bussikuski raivosi ja heitti matkustajia väkivalloin ulos bussista Helsingissä – Vaati isoja korvauksia työsuhteen purusta, mutta joutui itse maksamaan

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.