Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

NuPS ja LoPa vastakkain lauantaina kärkipelissä Lohjalla

Nummelan Palloseuran jalkapallon miesten edustusjoukkue vierailee lauantaina Lohjalla, kun kärkikäpelissä Harjun nurmella tulee vastaan paikallisvastustaja Lohjan Pallo. Kun enää 7 ottelua on sarjaa pelaamatta johtaa NuPS edelleen lohkoa, mutta LoPa on myös hyvissä asemissa kolmantena.

Kevätkierroksella Nummelassa pelatussa ottelussa NuPS oli parempi 4–1, mutta hyvään vireeseen päässyt LoPa tulee varmasti kotikentällä olemaan nyt syyskierroksen ottelussa hankala vastustaja.

NuPS jatkaa edelleen tappioitta sarjaa, kun kahdessa viime ottelussa kaatui ensi AC Rastaala 8–0 ja viime viikolla vierailu Keski-Espoossa tuotti yhden pisteen, kun EBK/Reserviä vastaan ottelu päättyi tasapeliin 2–2.

Lohkon voittaja nousee kauden päätteeksi suoraan ensi kaudeksi 3. divisioonaan ja toiseksi tullut karsii noususta eli panokset ovat lauantain ottelussa merkittävät Länsi-Uudenmaan herruuden lisäksi.

Miesten nelonen

LoPa - NuPS

la 27.8 klo 16, Harjun nurmi