Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihtiläinen Hannu Manninen ajoi ylivoimaiseen voittoon

Kalevan Kierros

KK Länsi-Uusimaata edustava vihtiläinen Hannu Manninen voitti viikko sitten lauantaina Järvenpäässä käydyn Kalevan Kierroksen pyöräilyosuuden.

Manninen ei jättänyt mitään arvailujen varaan. Hän suoritti 65 kilometrin radan aikaan 1,33.02, mikä tarkoittaa 42 kilometrin keskinopeutta. Toiseksi jäänyt Matti Huttunen Lappeen Sinisistä jäi reilut kuusi minuuttia Mannisesta. KK Länsi-Uusimaan Rami Heikkilä oli selkeästi toiseksi paras seuransa pyöräilijöistä sijoittumalla viidenneksi, noin kolme minuuttia kakkossijasta.

– Etukäteen puhutti reitin asfaltin kunto ja monet jyrkät käännökset, mutta molempien kanssa taidettiin loppujen lopuksi tulla toimeen ihan hyvin. Kova tuuli hieman kiusasi ja keli oli helteisen aurinkoinen, kertoo KK Länsi-Uusimaan Hannu Kröger.

Kokonaiskisan kärjessä jatkaa Kuntokonnien kaksikko Antti Järvenpää ja Toni Pikkarainen. KK Länsi-Uusimaan Jouni Nurminen on kokonaiskisan yhdeksäntenä. Hannu Mannisen kolme lajivoittoa (luistelu, hiihto, pyöräily) ja yksi kakkossija (juoksu) antavat yhtä hyvän pistesaaliin kuin Rami Heikkilällä viiden lajin pisteet, mutta koska suoritettujen lajien määrä on ensisijainen kriteeri, Heikkilä on sijalla 16 ja Manninen sijalla 99, ylivoimaisesti parhaana neljän lajin suorittajana.

Kuntokonnat siirtyivät joukkuekisan kärkeen ja KK Länsi-Uusimaa on toisena ennen Hauhon Sisua.

Naisten kisassa Kuusankosken Terhi Harjula oli ainoa kahden tunnin alittaja ajalla 1,56,37. Naisissa KK Länsi-Uusimaan paras oli kuudenneksi ajanut Riikka Kaipia.

Naisten kokonaiskisan kärjessä jatkaa vakuuttavasti KENSUttarien Kirsi Korpijärvi. KK Länsi-Uusimaan Riikka Kaipia on viidentenä.

Naisten joukkuekisassa joukkueiden erot ovat jo tuhansissa pisteissä.

Kuusankosken Urheiluseura jatkaa kärjessä, Vauhtivuokot yhtä selvästi toisena ja KK Länsi-Uusimaa kolmantena.

Järvenpään Pyöräilijöiden järjestämästä pyöräilykisassa oli mukana reilut 180 kisailijaa.