Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

NuPS varmisti nousun kolmoseen – Viimeinen kotipeli lokakuun alussa

Nummelan Palloseuran edustusjoukkue varmisti nousun takaisin jalkapallon kolmoseen viikko sitten perjantaina voittaessaan Laaksolahden Jalkapalloseuran vieraissa lukemin 0–1 (0–0).

Tiukka ottelu ratkesi NuPSin Hugo Dahlin osumaan ottelun toisella jaksolla 58 minuutilla. Tärkeä osuma oli Dahlin ensimmäinen miesten sarjassa.

NuPS on nelosen sarjan muiden joukkueiden tavoittamattomissa 41 pisteellä, kun naapurikunnan Lohjan Pallo on sarjan toisena 28 pisteellä.

Nummelalaiset ovat voittaneet 17 ottelusta tällä kaudella 12 ja pelanneet viisi tasapeliä. Viime kauden kolmosessa tappiosta toiseen kulkenut joukkue ei ole tällä kaudella kärsinyt vielä yhtäkään tappiota.

NuPSilla on nelosen sarjassa vielä kolme ottelua. Se kohtaa vieraissa 24.9. hankolaisen FC HIK:n ja 29.9. Vantaan Jalkapalloseuran kakkosjoukkueen.

Kolmoseen nousua joukkue pääsee juhlimaan nummelalaisyleisön kanssa keskiviikkona 5.10. viimeisessä kotipelissään Espoon Palloseuraa vastaan.