Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Harjun Kiekko kutsuu pienet luistelijat jäälle tutustumaan – Tapahtuma Nummelassa ja Lohjalla ensi sunnuntaina

Lokakuussa alkavassa perinteisessä kiekkokoulussa harjoitellaan neljässä eri ryhmässä Nummelassa ja Lohjalla.

Vihdin ja Lohjan yhteinen jääkiekkoseura Harjun Kiekko avaa hallijäät kaikille alle 10-vuotiaille luistelusta ja jääkiekosta kiinnostuneille lapsille sunnuntaina 25.9.

Avoimet ovet Lohjan jäähallissa järjestetään klo 14.30–15.30 ja Nummelan jäähallissa klo 16–17.

– Kutsumme tutustumaan seuraan ja lajiin kaikki kiinnostuneet tytöt ja pojat. Luistelutaitoa ei tarvitse vielä olla, sillä sitähän me siellä jäällä harjoittelemme eli mukaan vain, huikkaa Harjun Kiekon junioripäällikkö Tomi Mäntynen.

Mukaan tapahtumaan tarvitaan luistimet ja kypärä.

Toki jäälle voi ottaa myös muitakin varusteita, kuten mailan, jos sellainen jo kotoa löytyy.

Tunnin aikana on niin ohjattua ohjelmaa kuin vapaata luisteluakin.

– Tunnin aikana on niin ohjattua ohjelmaa kuin vapaata luisteluakin. Jäällä meitä hakilaisia on kiekkokoulumme rehtori Janne Tuominen ja useampia nuoria ohjaajia allekirjoittaneen lisäksi. Jos tuntuu, että jäälle on turvallisempaa tulla vielä vanhemman kanssa niin sekin sopii, Mäntynen kertoo.

Lohjan ja Nummelan avoimiin oviin ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Harjun Kiekon perinteinen kiekkokoulu alkaa lauantaina 1.10 hieman uudistetussa muodossa.

Kiekkokoulussa aloittaa neljä erillistä ryhmää, joihin voi ilmoittautua parhaiten soveltuvaan tilanteen mukaan. Lapsi-vanhempi -ryhmä on tarkoitettu 3–7-vuotiaille lapsille, jotka tarvitsevat vielä vanhemman apua jäällä. Tavoitteena on pärjätä jatkossa jäällä ilman vanhemman apua, mutta vanhemman kanssa voi jatkaa niin kauan kuin tuntuu.

Tyttöjen kiekkokoulu on tarkoitettu 4–9-vuotiaille tytöille. Tytöille suunnattu oma kiekkokoulu järjestetään pitkästä aikaa ensimmäistä kertaa.

Lisäksi kiekkokoulussa starttaavat Tiikerit ja Tedit, joista Tiikerit-ryhmä on suunnattu harrastuksen aloittaville 4–9-vuotiaille lapsille. Tedien ryhmä on suunnattu harrastusta jo jatkaville 6–9-vuotiaille lapsille.

– Kiekkokouluryhmät ovat lauantaisin Lohjalla ja sunnuntaisin Nummelassa. Ryhmien harjoitusajat ovat tulevalla kaudella 45 minuuttia, sillä huomasimme että 1,5 tuntia on lapsille liian pitkä aika harjoitella yhteen soittoon, Mäntynen kertoo.

Lapsi-vanhempi-ryhmä ja tyttöjen kiekkokoulu harjoittelevat kaukalon omissa päissä klo 10.30–11.15 ja Tedit ja Tiikerit harjoittelevat klo 11.45–13.

Lisäksi tänä vuonna kaikille kiekkokoululaisille on järjestetty myös tiistaisin jumppakerho Kisakalliossa.

– Kiekkokoulussa ryhmää voi vaihtaa kauden aikana oman tason mukaisesti. Kiekkokoulusta voi myös siirtyä jatkamaan harrastusta Harjun Kiekon U8- ja U9-joukkueisiin, Mäntynen muistuttaa.

Kiekkokoulu maksaa 99 euroa koko kaudelta, joka kestää 26.3.2023 saakka. Ilmoittautumisen voi tehdä Harjun Kiekon verkkosivuilla.