Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HaKi hakee toista perättäistä voittoa Jäähongasta perjantaina kotihallissa

Jääkiekko

Harjun Kiekon miesten edustusjoukkue kohtaa viikko sitten jatkoajalla voittamansa espoolaisen Jäähongan perjantaina kotihallissa Lohjalla klo 19.30.

Viime lauantaina HaKi tienasi kaksi pistettä Espoosta II divisioonan sarjaottelussa, kun tapahtumarikas ottelu päättyi 4–5 (0–0, 0–4, 4–0, 0–1) jatkoaikavoittoon.

HaKi meni toisessa erässä jo neljän maalin johtoon Teemu Holopaisen, Jami Heinosen, Tuukka Liljan ja Nic Niemen maaleilla, mutta Jäähonka kiri kolmannessa erässä tasoihin.

Jatkoajalla Jami Heinonen nousi ottelun ratkaisijaksi upottaessaan Holopaisen ja Janne Rantasen syötöstä voittomaalin Jäähongan verkkoon.

– Kyllä tässä voisi tietysti olla kypsänä siihen, että menetimme kolme pistettä johtotilanteesta, mutta pidämme positiiviset fiilikset yllä ja olemme tyytyväisiä, että ne kaksi pistettä tuli yhdestä sarjan kovimmasta jengistä, summasi päävalmentaja Eetu Koponen ottelua.

– Kolmannessa erässä virheet kostautuivat ja vastustajalla tuntui kaikki onnistuvan vähän tuurinkin kautta. Kolme maalia neljästä meni sisään putken kautta, Koponen totesi.

Hän kiitteli omiensa ylivoimapeliä ja totesi, että samalla reseptillä mennään perjantaina.

– Kausi on lähtenyt kaudella voitolla käyntiin, peli rullaa mukavasti ja kopissa ja treeneissä on hyvä fiilis. Kaksi ensimmäistä peliä olemme olleet turhaan pelin alussa vähän ”telineissä”. Siihen kiinnitetään treeneissä nyt huomiota. Hyvällä mielellä perjantaina täyden pistepotin metsästykseen, Koponen totesi.