Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nummelan Kiekkoveljien divaritaival on alkanut lupaavasti – Kotiotteluiden perjantai-illan tunnelmaa ovat ihastelleet vastustajatkin

Nummelan Kiekkoveljien edustusjoukkue on aloittanut jopa yllättävänkin vahvasti jääkiekon III-divisioonataipaleensa.

Tälle kaudelle entisistä ja nykyisistä nummelalaisista jääkiekonpelaajista muodostettu joukkue on voittanut viidestä ottelustaan neljä ja on sarjan alkuvaiheessa sijalla seitsemän.

Ainoa tappio tuli ensimmäisestä ottelusta vieraskentällä Kiekko-Espoo EKS:ää vastaan.

Viikko sitten III-divisioonatulokas kaatoi Keravalla sarjakakkosena majailevan Shakersin lukemin 4–5.

Joukkueen pistemiehinä ovat kunnostautuneet Ville Salovaara (4+5), Rikhard Badorek (4+5), Leevi Colliander (3+6) ja Aaro Suomalainen (4+4).

Nummelan Kiekkoveljien hallituksen puheenjohtaja Ville Finer on tyytyväinen edustusjoukkueen aloitukseen.

– Eivät miehet lämpimikseen ole puhuneet, vaan lunastaneet lupaukset ensimmäisten pelien perusteella. Hyviä otteluita, voittoja ja hyvää fiilistä, kiittelee Finer.

Finer kertoo, että joukkueen kotipelit ovat vetäneet mukavasti väkeä Nummelan jäähallille.

– Jokainen ottelu on kerännyt 100–150 hengen kotiyleisön ja tunnelma hallilla on ollut erittäin hyvä. Vierasjoukkueista on kyselty, että onko teillä aina tällainen meno hallilla, Finer naurahtaa.

NKV:n päävalmentaja Jorma Leander on tyytyväinen joukkueensa suorituksiin.

– Koko ajan olemme parantaneet, peli peliltä. Joukkue on hyvin liikkuva ja sillä pääsimme yllättämään Shakersinkin, joka on tottunut ottamaan tilaa maalipaikkoihin. Perjantain peliinkin lähdetään taas neljällä kentällä, lupaa Leander.

Syyskaudellekin otteluita on vielä hyvin jäljellä. Perjantaina 18.11. Kiekkoveljet pelaavat klo 20.45 EVUa vastaan.