Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kakko on jo kakkonen tulokkaiden maalipörssissä ja se näkyy miehestä, hehkuttaa valmentaja – "Täysin uusi rehvastelun aste"

New York Rangersin Kaapo Kakko alkaa lunastaahäneen heti tulokaskaudella kohdistettuja kovia odotuksia jääkiekon NHL:ssä.

Suomalaisnuorukaien osui tiistaina kahdesti, kun Rangers löi Pittsburgh Penuinsin kotonaan jatkoajalla 3–2. Kakko osui varsinaisella peliajalla läpiajosta. Jatkoaikamaalin hän ohjasi tulokaspuolustaja Adam Foxin syötöstä.

– Ensimmäiset pari minuuttia jatkoajalla olivat todella vaikeita meille, mutta sitten saimme loistavan syötön Foxilta. Se oli helppoa minulle, Kakko kommentoi jatkoaikamaaliaan NHL:n verkkosivuilla.

Kakon kauden saldo on nyt 6+2=8. Hän on tehnyt maaleistaan viisi viimeisessä seitsemässä ottelussa.

Kakko nousi NHL:n tulokkaiden maalipörssissä yksin kakkoseksi. Edellä on vain Buffalo Sabresin 24-vuotias ruotsalaislaituri Victor Olofsson, joka on heiluttanut verkkoa seitsemän kertaa.

– Kun juttelee hänen kanssaan ja katsoo, miten hän kävelee nykyään, niin meiningissä on täysin uusi rehvastelun aste, jota en ole nähnyt sen jälkeen, kun hän tuli tänne, ei pelkästään kaukalossa vaan myös sen ulkopuolella. Hän on pääsemässä tietylle mukavuustasolle. Sen näkee hänen silmistään, Rangersin päävalmentaja David Quinn ihasteli Kakkoa.

Kakko yrittää venyttää maaliputkensa kolmen ottelun mittaiseksi Tampa Bay Lightningin hallissa torstaina.