Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Viesti Vihdin kunnalle Nummelanharjun liikuntamahdollisuuksista

Harjun puiden kaadoista oli eräs ulkoilija kirjoittanutkin jo hyvän mielipiteen, joten siihen en enää tässä ota kantaa sen enempää. Totean kuitenkin, että järkyttävää jälkeä ja Nummelan ainoa kaunis luontokohde on pitkäksi aikaa pilattu.

Muuten toivoisin Vihdin kunnalta panostusta harjun liikuntamahdollisuuksien parantamiseen. Jo vuosia on mm. Espoon kaupunki rakentanut ns. ulkokuntosaleja ympäri Espoota. Salit mahdollistavat kuntoilun raikkaassa ulkoilmassa ja varsinkin näin korona-aikana se on mahdollistanut kuntoilun turvallisesti. Nykyisistä Nummelanharjulla olevista ”kiinalaisista” kuntolaitteista osa on lähinnä vitsejä eikä niillä kuntoilu ole erityisen tehokasta. Senioreille on toki hyvä olla omat liikuntalaitteensa mutta varsinkin harjulla käy myös varsinaisia kuntoilijoita/urheilijoita, jotka kaipaavat laitteilta vähän enemmän.

Toivon, että seuraavan kerran kun liikuntapaikkoihin osoitettuja rahoja käytetään, selvitetään tarkkaan kunnollisten kuntolaitteiden tarjonta. Opastusta ja vinkkejä voi kysellä vaikka naapurikaupungeilta.

Kuntoilija Nummelasta

Toivoisin Vihdin kunnalta panostusta harjun liikuntamahdollisuuksien parantamiseen.