Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nummelalainen fitness-urheilija Katriina Pietilä: ”Paluu kisalavalle oli mieletön kokemus”

Nummelassa asuva fitness-urheilija Katriina Pietilä (34) osallistui toissa viikonloppuna Espanjassa Arnolds Classic Europe -fitnessurheilu- ja kehonrakennuskilpailuun. Pietilä pääsi finaaliin ja sijoittui lopulta kisassa neljänneksi.

Espanjassa kilpailu päivä oli perjanti 17.9.

– Kokonaisuudessaan kisareissu kesti keskiviikosta maanantaihin. Sijoitus kovatasoisessa kansainvälisessä kilpailussa tuntui uskomattoman hienolta ja kova pitkä työ palkittiin. Lisäksi edellisestä kilpailusta oli kolme vuotta ja paluu kisalavoille oli mieletön kokemus. Aavistuksen kyllä jäi niin pieni ero pronssiin harmittamaan, mutta entistä kovemmalla asenteella kohti seuraavia kilpailuja, Pietilä toteaa.

Pietilä aloitti tavoitteellisen kuntosalitreenaamisen Nummelassa vuonna 2014.

Kilpailemisen hän aloitti vuonna 2017 ja hän on vuosien varrella osallistunut useisiin kilpailuihin. Esimerkiksi Ruotsissa vuonna 2018 järjestetyissä Nordic Championship -kisoissa Pietilä sijoittui kolmanneksi. Pietilä kisaa 163-senttisten sarjassa, johon osallistuvat alle tai tasan 163 senttiä pitkät urheilijat.

Lokakuussa Pietilä aikoo osallistua Lahdessa järjestettäviin SM- ja PM-kilpailuihin. SM-kilpialu toimii samalla MM-karsintakilpailuna.