Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Veli-Matti Laitinen (ps.) ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin

Perussuomalaisten Uudenmaan piiri asetti vihtiläisen Veli-Matti Laitisen ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin, jotka järjestetään huhtikuun alussa 2023. Piiri kokoontui lauantaina 7.5.

Laitinen lähtee kolmatta kertaa eduskuntavaaleihin. Viime vaaleissa hän sai 2 009 ääntä.

Viime kuntavaaleissa Laitinen oli Vihdissä eniten ääniä koskaan kerännyt ehdokas. Hän on Vihdin kunnanvaltuuston jäsen kolmatta kauttaan ja toimii kunnanhallituksen 1. varapuheenjohtajana.

Aluevaaleissa läpimeno hyvällä äänimäärällä poiki aluevaltuustoryhmän puheenjohtajan paikan ja aluehallituksen varajäsenen paikan, toteaa Vihdin Perussuomalaiset tiedotteessaan.

Haimoossa asuva Veli-Matti Laitinen, 56, on pitkän linjan yrittäjä.

– Hänen harrastuksiinsa kuuluu muun muassa jalkapallo, kuten myös kuntalaisten auttaminen hädän hetkillä esimerkiksi auraamalla pihateitä lumitalvina, paljastaa Laitisen vaalipäällikkö, ps-kunnanvaltuutettu Samppa Granlund.

Laitisen vaalistartti on Nummelassa ja Vihdin kirkonkylässä; aikataulu varmistuu lähiaikoina.

– Monet ovat varmasti tavanneet Vellun turuilla ja toreilla soppatykin kanssa, ja soppatykki kiertää tälläkin kertaa ympäri Uuttamaata, vaalipäällikkö kertoo.