Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihtiläiselle Robert Kajaslammelle kolme mitalia kansainvälisestä tenniskisasta

"Monipuolinen liikunta onnistuu, kun koti kannustaa ja molempien polvien tekonivelet toimivat moitteettomasti"

Tennismies Robert Kajaslampi, 75, Vihdin kirkonkylästä on tyytyväinen: hän voitti kolme mitalia kansainvälisessä Helsinki Midnight Sun Open -senioriturnauksessa heinäkuun lopulla.

– Kisat olivat tähän asti parhaat International Tennis Federation -kisani menestyksellä mitattuna. Paras saavutus oli kuitenkin pelaamisen ilo ja kisojen vieminen läpi terveenä.

Kajaslampi otteli pronssia M 70-sarjan nelinpelissä ja hopeat M75-sarjan nelin- ja kaksinpelissä. Hän pelasi kahdeksan ottelua; yhtenä päivänä kolme.

Kisaan osallistui 248 pelaajaa 34 maasta ja viidestä maanosasta. ITF:ssä on 27 500 kilpapelaajaa.

Robert (Roope) Kajaslammen liikuntakalenteri viime vuodelta on hengästyttävä: tennistä 217 tuntia, kuntosalia 90 tuntia, lenkkeilyä 378 kilometriä, hiihtoa 118 kilometriä, tanssia yhdeksän kertaa ja golfia kuusi kierrosta.

Ja monta tenniskisaa, tuloksena muun muassa SM-kulta ja -hopea. Tennisgaalassa viime marraskuussa Kajaslampi nimettiin Vuoden ansioituneeksi senioriksi.

– Monipuolisen liikunnan lisäksi en voi olla sivuuttamatta kodin kannustuksen ja varauksettoman tuen suurta merkitystä menestymiseen sen lisäksi, että molempien polvien tekonivelet toimivat moitteettomasti, kiitos Lohjan kirurgisen osaston, Kajaslampi sanoo.