Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihtiläiselle Robert Kajaslammelle kolme mitalia kansainvälisestä tenniskisasta

"Monipuolinen liikunta onnistuu, kun koti kannustaa ja molempien polvien tekonivelet toimivat moitteettomasti"

Tennismies Robert Kajaslampi, 75, Vihdin kirkonkylästä on tyytyväinen: hän voitti kolme mitalia kansainvälisessä Helsinki Midnight Sun Open -senioriturnauksessa heinäkuun lopulla.

– Kisat olivat tähän asti parhaat International Tennis Federation -kisani menestyksellä mitattuna. Paras saavutus oli kuitenkin pelaamisen ilo ja kisojen vieminen läpi terveenä.

Kajaslampi otteli pronssia M 70-sarjan nelinpelissä ja hopeat M75-sarjan nelin- ja kaksinpelissä. Hän pelasi kahdeksan ottelua; yhtenä päivänä kolme.

Kisaan osallistui 248 pelaajaa 34 maasta ja viidestä maanosasta. ITF:ssä on 27 500 kilpapelaajaa.

Robert (Roope) Kajaslammen liikuntakalenteri viime vuodelta on hengästyttävä: tennistä 217 tuntia, kuntosalia 90 tuntia, lenkkeilyä 378 kilometriä, hiihtoa 118 kilometriä, tanssia yhdeksän kertaa ja golfia kuusi kierrosta.

Ja monta tenniskisaa, tuloksena muun muassa SM-kulta ja -hopea. Tennisgaalassa viime marraskuussa Kajaslampi nimettiin Vuoden ansioituneeksi senioriksi.

– Monipuolisen liikunnan lisäksi en voi olla sivuuttamatta kodin kannustuksen ja varauksettoman tuen suurta merkitystä menestymiseen sen lisäksi, että molempien polvien tekonivelet toimivat moitteettomasti, kiitos Lohjan kirurgisen osaston, Kajaslampi sanoo.