Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yrittäjä tutuksi | Pro-Am Gymin Topi Jokiranta ja Omar Boughzou: "Parasta yrittämisessä ovat motivoituneet asiakkaat"

Moneltako työpäivänne alkaa?

Toimistomme on auki arkisin klo 16:00–18:00 ja lauantaisin klo 10:00–12:00. Toimistoaikojen ulkopuolella työpäivät ovat vaihtelevia. Viikonloppuisin saatamme olla jo ennen kello kahdeksaa hoitamassa puhtaanapitoa tai tarvittavia huoltotoimia. Vastakohtana aikaisille aamuille, saatamme olla myös illalla myöhään viikolla ohjaamassa asiakkaita.

Mitä teette aamuisin ensimmäisenä, kun tulette töihin?

Ensimmäiseksi kierretään tilat läpi ja katsotaan, että kaikki on järjestyksessä, siistinä ja valmiina treenaajille. Seuraavaksi tarkistetaan, että kulunvalvonnassa on kaikki kunnossa. Päivittäisiin rutiineihimme kuuluu asiakaskäyntiraporttien tarkastelua, jotta pysymme kärryillä asiakasvirrasta. Sähköpostit käydään läpi päivittäin, joita tulee jonkin verran. Tähän kaikkeen tarvitaan tietysti pannullinen kahvia.

Mitä kaikkea työpäivä pitää sisällään?

Päivät ovat hyvin erilaisia. On sovittuja tekniikka- tai treeniohjelmien läpikäyntejä. Samoin erilaisia asiakkuuksiin liittyviä tehtäviä, jäsenyyksien muutoksia ja muita kysymyksiä. Kuntosalilaitteita täytyy huoltaa säännöllisesti, sillä uusien laitteiden ja varaosien saatavuudessa ja toimitusajoissa on tällä hetkellä suuria haasteita. Kuntosalimme on enemmän klubimainen, joten treenivinkkejä ja ajatuksia vaihdetaan vilkkaasi asiakkaiden kanssa. Eli lyhykäisyydessään salin ylläpitoa, huoltohommia, asiakaspalvelua, siivousta ja hyvän hengen luomista.

Ehdittekö pitämään taukoja?

Riippuu hieman illasta. Joskus voi olla aikataulullisesti melko peräkkäin asiakkaiden palvelua ja ohjausta, mutta emme kiirehdi ellei ole pakko. Mielellään juttelemme asiakkaille rauhassa kaikesta treenaamiseen liittyvästä.

Mikä on työssä parasta?

Ehdottomasti asiakkaat. Salilla on kova tsemppi päällä ja rento tunnelma . Erilaisten ihmisten tapaaminen on työn rikkaus.

Miten päätitte ryhtyä yrittäjiksi?

Päätimme, että jos hyvä paikka löytyy, katsotaan omanlainen sali pystyyn. Sattumoisin meille muistorikas tila olikin tarjolla ja sen jälkeen ei paljon mietitty. Sali laitettiin pystyyn kouluissa opiskelluilla startup-metodeilla vauhdikkaasti ja välillä matkan varrella suuntaa korjaten.

Mistä yrityksenne sai nimen?

Itse kuntosali on uusi yritys, mutta Pro-Am Gym brändi on ollut käytössä aikaisemmin. Halusimme jatkaa tätä vahvaa brändiä uudella itsemme näköisellä bodaussalilla.

Yrittäjä tutuksi -sarjassa tutustutaan vihtiläisiin ja karkkilalaisiin yrityksiin. Tällä viikolla vastausvuorossa Pro-Am Gymin yrittäjät Topi Jokiranta ja Omar Boughzou.